Over ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement)

ISO 14001:2015 (milieumanagement)

Ben Tiggelaar
Foto: Elisabeth Ismail
Terug naar alle sprekers

Ben Tiggelaar

Schrijver, spreker en gedragswetenschapper
Ben Tiggelaar

Van weten naar doen

Wat heeft u geleerd vandaag? Welke direct toepasbare tips neemt u mee naar huis? En wat komt er bij kijken om hier ook werkelijk iets mee te doen in uw organisatie? Tijdens deze interactieve sessie inventariseert Ben Tiggelaar met u de belangrijkste lessen van de dag en kijkt hij met u vooruit naar het overdragen en uitvoeren van uw nieuwe ideeën.

Wie is Ben Tiggelaar?

Dr. Ben Tiggelaar is schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering, schreef bestsellers over veranderpsychologie zoals ‘Dromen, durven, doen’ en zijn seminar ‘MBA in één dag’ trok de afgelopen jaren alleen in Nederland al meer dan 16.000 managers. Zijn passie is: mensen helpen om hun dromen in actie om te zetten.

Ben verzorgt jaarlijks een aantal ‘in company’ lezingen en seminars. Vaak met grote groepen (tot soms meer dan 2.000 deelnemers). Tijdens die sessies wordt er geleerd, gelachen én hard gewerkt. Daarnaast schrijft hij columns over werk en management in NRC Handelsblad.

Ben studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde aan de faculteit bedrijfskunde en economie van de Vrije Universiteit op een studie naar gedragsverandering in organisaties.

In de periode 2012-2013 woonde Ben met zijn gezin een jaar in Boston. Een jaar vol ontmoetingen met inspirerende Amerikaanse collega’s, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en studeren aan Harvard.